Yritysneuvonta ja sopimusoikeus

Ota yhteyttä

Sopimusoikeus

Asiantuntijamme on erikoistunut sopimusoikeuteen. Kauppakirjojen laadinta, sopimukset ja muut tärkeät dokumentit yrityksen elinkaaren eri vaiheissa ovat olennainen osa yrityksen hyvää hallintoa. Sopimusten laadinta ja hallinnointi kuuluu asiantuntijamme laajaan osaamiseen.

 

Julkisiin kilpailutuksiin osallistuminen

Julkisten hankintojen kilpailutuksiin osallistuminen on osa vankkaa osaamistamme.  Autamme Sinua tarjousasiakirjojen laatimisessa julkisten hankintojen kilpailutuksiin osallistuessasi. Asiantuntijallamme on vuosien käytännön kokemus julkishallinnon kilpailutuksista ja hankintalaista.

Olemme apunasi yritystoiminnan alusta saakka

Toiminimi, osakeyhtiö vai kenties osuuskunta? Mistä rahoitus? Mitä kaikkea liiketoimintasuunnitelmaan tulee sisällyttää? Yrityksen perustamiseen liittyy paljon kysymyksiä ja selvittämistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ratkaista kaikkea yksin – yritysneuvontamme tarjoaa avun yrittäjyyttä aloittelevalle tai suunnittelevalle. Autamme sinua sopivan yritysmuodon valinnassa ja liiketoimintasuunnitelman laatimisessa sekä neuvomme tukirahoitukseen liittyvissä asioissa.

 

Tukea yrityksen eri käännekohdissa

Fuusio, sukupolvenvaihdos, taloushallinnon sähköistäminen, yrityskauppaneuvottelut, sopimukset, sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen; millainen muutos yritykselläsi onkaan edessä, haluamme keskustella siitä kanssasi ja tarjota osaamisemme käyttöösi. 

Kysy toiminnantarkastuspalvelujamme

Tarjoamme toiminnantarkastusta yhtiöille, asunto-osakeyhtiöille ja  yhdistyksille. Tilityksen tarkastuspalveluja tarjoamme tiekunnille ympäri Suomen.

 

Tavoitteenamme on tukea asiakkaan toimintaa varmistamalla, että liiketoiminnan tapahtumat on kirjattu oikein. Tarkastustyöhön kuuluu varmistaa, että hallinnossa ja kirjanpidossa on noudatettu voimassa olevia lakeja ja että tilinpäätös antaa asiakkaan toiminnasta todellisuutta vastaavan kuva.