Yritysneuvonta

Ota yhteyttä

Yritysneuvontapalvelumme on apunasi yrittäjyyden ensi askeleilta lähtien.

Toiminimi, osakeyhtiö vai kenties osuuskunta? Mistä rahoitus? Mitä kaikkea liiketoimintasuunnitelmaan tulee sisällyttää? Yrityksen perustamiseen liittyy paljon kysymyksiä ja selvittämistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ratkaista kaikkea yksin – yritysneuvontamme tarjoaa avun yrittäjyyttä aloittelevalle tai suunnittelevalle. 


Autamme sinua sopivan yritysmuodon valinnassa ja liiketoimintasuunnitelman laatimisessa sekä neuvomme tukirahoitukseen liittyvissä asioissa.

Olemme tukenasi myös yritystoiminnan käännekohdissa

Fuusio, sukupolvenvaihdos, yhtiömuodon muutos, taloushallinnon sähköistäminen, yrityskauppaneuvottelut, sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen; millainen muutos yritykselläsi onkaan edessä, haluamme keskustella siitä kanssasi ja tarjota osaamisemme käyttöösi. 


Me tiedämme, että yritystoiminnan aloittaminen tai käännekohdat ovat haastavaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa aikaa. Pelottaako yrityksen ja erehdyksen kautta luoviminen? Strategisen suunnitelmallisuuden keinoin voimme auttaa sinua välttämään yrittäjyyden sudenkuopat ja etenemään itsevarmasti kohti kannattavaa liiketoimintaa.

Päämäärämme on auttaa sinua menestymään

Yritysneuvontamme alkaa aina asiakaslähtöisesti omien tarpeidesi, toiveidesi ja kysymystesi kartoittamisesta. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ja tarjoamme juuri sinulle räätälöityä, henkilökohtaista palvelua. 


Alkuselvityksestä etenemme vaiheittain pohtimaan oikeita asioita ja tekemään viisaita ratkaisuja. Vilpittömänä tavoitteenamme on aina nähdä asiakkaidemme menestyvän valitsemallaan polulla.


Kysy toiminnantarkastuspalvelujamme

Tarjoamme toiminnantarkastusta yhtiöille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille ja tiekunnille. Tavoitteenamme on tukea asiakkaan toimintaa varmistamalla, että liiketoiminnan tapahtumat on kirjattu oikein ja että toiminnasta saadaan todellisuutta vastaava kuva.