Asiakaslähtöinen tilitoimisto hoitaa yrityksesi kirjanpidon - Kemijärvi, Rovaniemi ja Lappi

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Kemijärvellä, meiltä saat myös perinteiset tilitoimistopalvelut

Sähköisen taloudenhallinnan lisäksi tarjoamme myös paperipohjaisia tilitoimistopalveluja asiakkaille, jotka luottavat perinteisempiin metodeihin. 


Tilitoimistopalvelumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja pyrkivät tukemaan yrityksesi taloudenhallintaa kokonaisvaltaisesti. Voit uskoa turvallisiin käsiimme kaikki taloushallinnon paperityöt. Meillä on vuosien kokemusta tilitoimistopalvelujen tarjoamisesta kaikenkokoisille asiakkaille, ja takaamme työn jäljen täsmällisyyden. 


Kuten mainittua, kaikki taloushallinnon ja palkkahallinnon osa-alueet voidaan nykyään hoitaa myös sähköisesti. Jos siirtymä paperittomaan johtamiseen kuulostaa houkuttelevalta, voit käydä tutustumassa sähköiseen taloushallintoon täältä. Tilitoimistomme palvelee Kemijärveltä käsin, koko Pohjois-Suomen alueella. 

Tarjoamme kaikki yrityksesi tarvitsemat tilitoimistopalvelut 

Kirjanpito

Hoidamme arjen tilikirjanpidon sekä arvonlisävero- ja tuloveroilmoitukset - aina luotettavasti ja täsmällisesti.


Palkanlaskenta

Toteutamme palkkahallintopalveluja, joihin sisältyvät palkanlaskenta ja palkkahallinnon ilmoitukset. Osaamisemme perustana on työsopimussuhteita säätelevien lakien sekä useiden eri alojen työehtosopimusten tuntemus.


Laskutus

Suoritamme laskutuspalveluja asiakkaan toiveiden mukaan joko sähköisen järjestelmämme kautta tai paperisena.


Veroneuvonta

Veroneuvontapalvelumme neuvoo sinua kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa - vuosien kokemuksella selvitämme kiperimpiäkin kysymyksiä lain koukeroita koskien.

Tehokkaat tilitoimistopalvelumme tukevat liiketoimintaasi

Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen tilitoimistopalvelumme voi hyödyttää sinua monin tavoin. Arjen taloushallinnon lisäksi voimme myös tukea yrityksesi kehitystä tarjoamalla käytännön neuvoja sekä esimerkiksi ratkomalla verotusta koskevia kysymyksiä. Näin palvelumme voi auttaa sinua säästämään sekä aikaa että rahaa.


Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä selvittää, millaisista tilitoimistopalveluista voisitte hyötyä.