Asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä

Tarjoamme asiakaslähtöistä sähköistä taloushallintoa. Meillä on laaja asiantuntemus eri alojen liiketoiminnasta ja aito halu tukea asiakkaidemme menestystä. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista taloushallinnon palveluistamme!

Asiantuntevaa tilitoimistopalvelua

Taloushallinto Wiik Oy on Kemijärvellä toimiva tilitoimisto, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon ja kirjanpidon palvelua. Palvelemme laajasti Kemijärven, Rovaniemen ja koko Lapin alueella. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sujuvan palvelun koko Suomen alueella.

Asiakkaiden tukena alusta loppuun

Olemme tukeneet yritysten liiketoiminnan menestymistä useilla eri aloilla. Toiminnan taustalla on vankka asiantuntemus sekä kiinnostus toimia asiakasyritystemme tiiviinä yhteistyökumppanina. Tällä sivulla voit lukea referenssitarinoita ja asiakkaidemme kokemuksia kumppanuudesta meidän kanssamme.

”Kysymyksiin tulee vastaukset nopeasti ja jos vastausta ei heti tiedetä, niin kohta se on selvitetty.”


Yrityksen tukena alusta alkaen – Suomen Luonnonmaalit Oy

Meistä tuli Taloushallinto Wiikin asiakkaita heti yrittäjyyden alussa. Yhteistyö on toiminut mainiosti. Kysymyksiin tulee vastaukset nopeasti ja jos vastausta ei heti tiedetä, niin kohta se on selvitetty. Palvelu on tehokasta, ystävällistä ja nopeaa.

Hyppäsimme yrittäjyyteen ilman aikaisempaa kokemusta tai suurempaa tietotaitoa siitä. Erityisesti alkuvaiheessa, kun kaikki oli uutta, saimme paljon tukea ja tuki tuli todella tarpeeseen.

Olemme alusta saakka antaneet Jaanalle suuren roolin taloushallinnon asioiden hoitamisessa. Tämä oli yksi parhaista päätöksistä, mitä olemme yrittäjyyden aikana tehneet. Olemme keskittyneet itse oman liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen, kun ammattilainen on hoitanut taloushallinnon asiat.
Tärkeää on, että Taloushallinto Wiikin palveluun voi luottaa. Koskaan ei ole jäänyt tunnetta, että olisimme olleet yksin talousasioiden kanssa.
Olemme tyytyväinen asiakas, ja suositelleet palvelua muillekin, ja nyt Sinulle!

Luonnonmaalikauppiaat
Lauri Koski ja Ilkka Tamminen

Tutustu Luonnonmaaleihin!

Kullanarvoista kirjanpitoa – ASV Arctic Smart Village Oy

Jaanan kanssa työskentely on mutkatonta ja mieluisaa. Hänen vahva ammattitaitonsa on kullan arvoista ja antaa minulle mahdollisuuden kirjanpidon sijasta keskittyä oman työni tekemiseen. Suosittelen Taloushallinto Wiikin palveluita erittäin mielelläni kaikille. Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla oma Jaana apuna säästämässä aikaa ja stressiä.

ASV Arctic Smart Village Oy:n toimitusjohtaja
Juri Laurila

Lue lisää Älykylästä!

"Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla oma Jaana apuna säästämässä aikaa ja stressiä."

"Halusimme tietää mahdollisimman reaaliaikaisesti, mitä yrityksen taloudessa tapahtuu ja löytää yrittäjyyteen kumppanin, joka välittää ja neuvoo kokonaisvaltaisesti."

Kuva: Jaakko Posti

Aina aikaa kysymyksille – Musiikkikoulu Pop Up

Tulimme Taloushallinto Wiikin asiakkaiksi uunituoreena yrityksenä, ja monet taloushallintoon liittyvät perusasiatkin olivat meille outoja. Meille oli tärkeätä, että uuden yrityksen käynnistysvaiheessa ei tarvinnut huolehtia siitä, onko raha-asiat hoidettu oikein ja kestävästi. Toinen tärkeä asia oli palvelun sähköisyys, emme todellakaan halunneet säilytellä kuitteja muovitaskuissa tai lähetellä papereita edestakaisin. Halusimme tietää mahdollisimman reaaliaikaisesti, mitä yrityksen taloudessa tapahtuu ja löytää yrittäjyyteen kumppanin, joka välittää ja neuvoo kokonaisvaltaisesti.

Jaana on jaksanut kärsivällisesti vastata kysymyksiimme, ja kysymättäkin pitänyt huolta yrityksemme menestyksestä ylä- ja alamäissä. Jaana osaa katsoa toimintaa kokonaisuutena ja kertoa, miten meillä oikeasti menee. Pystymme paremmin ennakoimaan mahdollisia uhkia ja näkemään toiminnan vahvuuksia. Hänen kanssaan olemme käyneet myös arvokkaita keskusteluja liittyen esimerkiksi toiminnan suunnitteluun, palvelujen muotoiluun ja markkinointiin.

Sähköiset järjestelmät toimivat näppärästi, ja yrityksemme taloustieto on ulottuvillamme, milloin vain. Toisaalta saamme helposti myös suoran yhteyden kirjanpitäjään tarvittaessa. Olemme onnistuneet luomaan yhdessä systeemin, joka sopii juuri meidän yrityksellemme. Osto- ja myyntilaskut, kuitit, verot tai tilinpäätökset eivät vie yöunia, kun niitä hoitaa ammattilainen. Me saamme keskittyä musiikkiin ja opettamiseen, eli siihen, mitä itse osaamme parhaiten.

Musiikkikoulu Pop Up yrittäjät
Heli Kaltiokumpu ja Mikko Nuorala

Musiikkikoulu Pop Up täällä!