Sähköinen taloushallinto

Ota yhteyttä

Verkkopohjainen ja paperiton keino hoitaa yrityksesi kirjanpito

Ajantasainen kirjanpito on lähtökohta tämän päivän johtamisessa. Taloushallinto Wiik tarjoaa sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut asiakkaille Kemijärvelllä, Rovaniemellä, Lapissa ja kaikkialla muuallakin Suomessa. Sähköinen taloudenhallinta on nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja nopea keino hoitaa talousasioita. Käytössämme on Visma Fivaldi sekä Procountor -ohjelmistot.

 

Tiivistettynä sähköisen taloushallinnon suurimmat hyödyt ovat ajankäytön tehostuminen sekä reaaliaikaisuus. Tutustu sähköiseen taloushallinnon kokonaisuuteen, jossa taloushallinnon eri osa-alueet nivoutuvat saumattomasti yhteen. 

Ulkoista palkkahallinto meille


Voit helposti ulkoistaa palkkahallinnon kokonaan meille. Hoidamme niin palkanlaskennan ja palkkojen maksamisen kuin työtodistukset, palkkatodistukset ja muutkin palkkahallinnon rutiinit ammattitaitoisesti ja luotettavasti. 


Palkkahallinnon osaamisemme perustuu useiden eri alojen työehtosopimusten tuntemiseen, sekä työsuhteita säätelevien lakien osaamiseen. Vuosien kokemuksen tuoma osaaminen on käytössäsi. 


Palkanlaskentaan liittyvät lakisääteiset ilmoitukset kuuluvat palveluun - automaattisesti ja luotettavasti.


ostolaskut

Ostolaskut saapuvat suoraan sähköiseen järjestelmään ja tulevat Sinulle hyväksyttäväksi. Yhdellä hiiren klikkauksella hoidat laskun hyväksymisen ja koko maksuprosessin – kätevästi ja luotettavasti.

myyntilaskut

Weblaskulla voit lähettää laskuja verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperisena. Myyntilaskut kirjautuvat reaaliaikaisesti kirjanpitoon ilman lisäkäsittelyä ja tarpeettomia kustannuksia.

arkistointi

Tositteiden lisäksi sopimukset, pöytäkirjat ja muut tärkeät dokumentit arkistoidaan sähköiseen järjestelmään. Arkistointipalvelumme varmistavat, että saat keskittyä omaan liiketoimintaan, eikä Sinun tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä - voit sanoa hyvästit raskaille ja vaikeasti selattaville paperimapeille.

palkat

Palkkahallinnon ulkoistaminen kokonaan meille - sekin hoituu kätevästi verkon välityksellä. Työntekijät voivat syöttää työaikatiedot suoraan sähköiseen järjestelmään. Palkkalaskelmat saapuvat työntekijän verkkopankkiin ja palkan maksaminen hoituu automaattisesti.

kirjanpito

Sähköinen kirjanpito on aina ajan tasalla. Voit tarkastella myyntiraportteja, ostolaskuja tai kirjanpidon raportteja missä vain ja milloin vain.

kuitit

Kuvaa kuitti ja lähetä se kirjanpitäjälle sopivaa järjestelmää käyttäen. Katsomme yhdessä Sinulle sopivimman tavan kuittien toimittamiseksi.

tiliote

Tiliotteet noudamme pankista sähköisesti kirjanpitoon.

KLT-tutkinnon suorittanut ammattilainen asialla

Yrityksessämme toimii KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö. 


KLT on taloushallintoalan arvostettu asiantuntijatutkinto ja merkki ammattitaidosta. Näin takaamme, että sähköinen taloushallintomme on aina korkealaatuista.


 Voit lukea lisää KLT-tutkinnosta Taloushallintoliiton sivuilta.

Ota yhteyttä