Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on paperiton keino hoitaa yrityksesi talousasioita missä tahansa, milloin tahansa | Kemijärvi, Rovaniemi, Lappi, koko Suomi

Sähköinen taloushallinto on tie nykyaikaiseen, ekologiseen ja nopeaan talousasioiden hoitoon. Sähköisellä järjestelmällä taloushallinnon eri osa-alueet nivoutuvat saumattomasti yhteen. Ostolaskut, myyntilaskut sekä raportointi hoituu kätevästi verkon välityksellä, ilman papereiden käsittelyä. Käyttäessäsi samaa laskutusjärjestelmää kanssamme, tekemäsi myyntilaskut kirjautuvat suoraan kirjanpitoon ilman lisäkäsittelyä ja tarpeettomia kustannuksia. Sähköiset ostolaskut vastaanotamme suoraan järjestelmäämme ja lähetämme sinulle hyväksyttäväksi. Hoidamme mielellämme myös ostolaskujen maksamiseen liittyvän pankkiliikenteen puolestasi.

Sähköisen taloushallinnon ansiosta myös sopimukset ja pöytäkirjat arkistoidaan ohjelmaan, jossa ne ovat aina asiakkaan saatavilla. Arkistointipalvelumme varmistavat, että asiakas saa keskittyä omaan liiketoimintaansa, eikä hänen tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä.

Palkkahallinnon voit ulkoistaa kokonaan meille. Hoidamme palkanlaskennan ja palkkojen maksamisen, sekä työtodistukset, palkkatodistukset ja muut palkkahallinnon rutiinit ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää sähköisen taloushallinnon toiminnoista ja eduista.


KLT-tutkinnon ammattilainen asialla

Yrityksessämme on KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö. KLT on taloushallintoalan arvostettu asiantuntijatutkinto ja merkki ammattitaidosta. 

Lue lisää KLT-tutkinnosta taloushallintoliiton sivuilta »

Ota yhteyttä tästä »